Jelenlegi hely

Jelentkezés elektronikus építési napló iPhone mobil tesztelésre

Hamarosan elindul az e-építési napló iPhone mobil alkalmazás béta tesztje, melyben a tesztelésre jelentkezők kipróbálhatják és véleményezhetik az alkalmazást. A Lechner Tudásközpont által fejlesztett iPhone applikáció teszt változata a jelentkezési űrlap kitöltése után érhető el.

Az elektronikus építési napló mobil alkalmazás, a webböngésző alapú általános e-építési napló natív kiterjesztése. Legfőbb célja a napi jelentések és eseti bejegyzések asztali géptől független elkészítése. A naplóba bejelentkezett felhasználók a bejegyzések mellett iPhone mobiltelefonjukkal valós időben készíthetnek fényképeket is, melyeket az alkalmazás segítségével megírt napi jelentésekhez és eseti bejegyzésekhez rendelhetnek. Az eddig csak androidos felületen használható applikáció a tesztelés után iOS platformon is elérhetővé válik. Az éles használatba állítás előtt az érdeklődő felhasználók nyilvános tesztidőszak keretében próbálhatják ki az iPhone-os mobil építési naplót.

Az előzetes nyilvános (béta) tesztelés célja, hogy a fejlesztők már a munkafolyamat során valódi visszajelzéseket kapjanak az alkalmazás használhatóságáról és a tapasztalatokat felhasználhassák annak javítására. A tesztelés iránt érdeklődők számára az e-építési napló iPhone teszt applikációja a jelentkezési űrlap kitöltése után érhető el.

Kérjük, a jelentkezési lap kitöltése előtt olvassa el, hogy milyen feltételei vannak a tesztelésnek!

A tesztelés feltételei:

 • Aktív és érvényes ügyfélkapus azonosító
 • iPhone készülék
  • legalább iPhone 5
  • iOS verzió 9.1 vagy magasabb verziószámú operációs rendszer
  • alábbi hálózati kapcsolattípusok megléte a mobiltelefonon: 3G vagy 4G LTE vagy WiFi
  • megfelelő mértékű sávszélesség illetve adatforgalom lehetősége
 • Az eszközön meglévő érvényes Apple fiók (ID)
 • A teszteléshez előzetesen le kell tölteni az AppStore-ból TestFlight alkalmazást, a Lechner Tudásközpont által kiküldendő meghívó felhasználásával, az E-napló béta teszt alkalmazás ezután lesz letölthető. Ennek menetéről a jelentkezőknek részletes leírást küldünk.
 • Annak érdekében, hogy az E-építési napló mobilalkalmazást tesztelni tudja, a https://enaplo.e-epites.hu/enaplo_teszt/ webhelyen a Teszt e-napló alkalmazásban egy új napló struktúrát szükséges kialakítani. A teszt adatbázis NEM tartalmazza az ÖN éles e-építési napló adatait, naplóit, a tesztelés üres adatokkal indul.
 • Szükség lesz legalább egy megnyitott e-főnaplóra és egy elfogadott „Kivitelező – napi jelentésért felelős” szerepkörre. A naplóstruktúra létrehozásának menetéről részletes leírást küldünk.
 • Szüksége lesz a webes e-építési napló alkalmazás gyakorlati használata, ismeretére, akár több szerepkörben (Építtető, Kivitelező, Felelős Műszaki Vezető) is.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tesztrendszerben történő használat, adatbevitel nincs kapcsolatban az éles e-napló rendszerrel, így a mobil eszközzel rögzített adatok nem helyettesítik a valós kivitelezések napi jelentéseit, eseti bejegyzéseit. A tesztadatokat a teszt végén törölni fogjuk.

Köszönjük, hogy Ön is csatlakozik a tesztelő csapathoz!

Ahhoz, hogy Ön is részt vehessen a tesztelésben szükségünk van néhány adatra. Kérjük, ezeket az alábbi jelentkezési lapon adja meg!